Betsie: geboren met een hartafwijking

Hallo, allemaal. Ik ben Betsie kelder en zal wat over mijn leven vertellen, wat voor mij veel betekend heeft, en waarom God mijn Vader is, mijn Redder en Verlosser, waar ik niet meer zonder zou kunnen!


Mijn leven begon niet zo rooskleurig, ik ben geboren met een hartafwijking en had 2 grote gaten in het hart, die alleen operatief konden worden genezen. En zonder die levensgevaarlijke operatie zou ik mijn 21e levensjaar niet halen.

Ik deed niet veel aan het geloof, ik was wel gelovig opgevoed, maar had God in mijn leven nog niet ervaren!

Er werd veel voor mij gebeden, en God antwoordde op het gebed, want ik mocht beleven, hoe God mij genas. En hoe ik God als mijn Heer en Heiland vond.

Na wat bezoeken aan het ziekenhuis was dan daar toch 1 heel bijzonder van! Ik mocht samen met mijn ouders in dat ziekenhuis zien dat de gaten die er zaten waren dicht gegroeid, voor de artsen in het ziekenhuis was dat onmogelijk, dat kon alleen door een wonder gebeuren!!!!! EN DAT WAS HET WONDER WAAR IEDEREEN OM GEVRAAGD HAD! God had het gebed verhoord.! Door dit alles heb ik God gevonden in mijn leven!!

Ik ben nu 38, gelukkig getrouwd met, denk ik, de liefste man ter wereld, en we hebben 3 kinderen van God mogen ontvangen!!! En mag nu voor God een getuige zijn!
God is goed, Hij houdt ontzettend veel van ons, en Hij antwoord op onze gebeden, alleen gaat het niet altijd zoals wij dat hopen. Maar het gaat op Zijn manier. En als wij volharden in het gebed, dan zal Hij het verhoren!!

"Genade zo oneindig groot,
dat ik die het niet verdien,
het leven vond, want ik was dood
en blind maar nu kan ik zien"

Gods Zegen, Betsie

Wil je Jezus ook persoonlijk leren kennen?

Klik dan hier >>>